Dilini yutan futbolcu ölümden döndü

Samsun’un Bafra ilçesinde oynanan süper amatör küme maçında dilini yutan futbolcu ölümden döndü.  Samsun Süper amatör küme takımlarından Bafra Hacınabispor ile Tekkeköy Belediyespor müsabakasının 80. dakikasında rakibiyle hava topuna yükselen Tekkeköy Bel

Dilini yutan futbolcu ölümden döndü
Samsun’un Bafra ilçesinde oynanan süper amatör küme maçında dilini yutan futbolcu ölümden döndü. 
 
Samsun Süper amatör küme takımlarından Bafra Hacınabispor ile Tekkeköy Belediyespor müsabakasının 80. dakikasında rakibiyle hava topuna yükselen Tekkeköy Belediyespor futbolcusu Adem Özer rakibiyle çarpıştı.
 
Kendinden geçerek yere düşen Adem Özer dilini yuttu. Sahada bulunan sağlık görevlisinin ve sporcuların sahada ilk müdahalede bulunduğu Adem Özer, olay yerine çağrılan 112 acil servis ekipleri tarafından ambulansla Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumu iyi olan futbolcuyu takım arkadaşları ve antrenörü de ziyaret etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor