Dilaver: Bu haysiyet cellatlığını

Trabzonspor Kulübü Hukukçularından Atilla Dilaver, Fenerbahçe'nin resmi taraftar gurubu 12 numara.org isimli sosyal medya kullanıcısının açılan dava ile engellenmesi hakkında açıklamalalarda bulundu.Atilla Dilaver Haber61.net spor servisine yaptığı açıkla

Dilaver: Bu haysiyet cellatlığını

Trabzonspor Kulübü Hukukçularından Atilla Dilaver, Fenerbahçe'nin resmi taraftar gurubu 12 numara.org isimli sosyal medya kullanıcısının açılan dava ile engellenmesi hakkında açıklamalalarda bulundu.

Atilla Dilaver Haber61.net spor servisine yaptığı açıklamada "Kendisine Erdem Egemen'e hakaretlerde bulundu. Duruşmadan sonra Erzurum'a gittim. Erzurum Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum. Sonra Erzurum Sulh Ceza Hakimliği'ne bana hakaret edilen twitlere erişimin engellenmesi talebinde bulundum. Erzurum Sluh Ceza Hakimliği başvurumu uygun gördü hesap hakkında engelleme kararı verdi. Fakat bu 12 numara sadece bizlere karşı değil çok değişik kişilere karşı hedef gösterme, tehdit, iftira, hakaret yapıyor sürekli. Gerek Trabzonspor Kulübü gerekse diğer kişilerin bizim davrandığımız gibi davranması halinde bu haysiyet cellatlığını bir daha yapamazlar yada hesap tamamen kapatılır." ifadelerini kullandı.

Haber / Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor