Dikkat! Trabzon'da kar yağışı...

Türkiye'nin dört bir yanını saran soğuk hava dalgasından Trabzon da son günlerde payını oldukça aldı. Soğuyan hava günlerdir beklenen kar yağışını da beraberinde getirdi.Köy kesimlerinde bir kaç gündür devam eden yağış bugün akşam saatleri itibaren şehir

Dikkat! Trabzon'da kar yağışı...

Türkiye'nin dört bir yanını saran soğuk hava dalgasından Trabzon da son günlerde payını oldukça aldı. Soğuyan hava günlerdir beklenen kar yağışını da beraberinde getirdi.

Köy kesimlerinde bir kaç gündür devam eden yağış bugün akşam saatleri itibaren şehir merkezinin üst kesimlerinde de etkili olmaya başladı. Trabzon'un yüksek mahallelerinde araçlar yolda kalırken zincir sararak yola devam edebildiler. Zincir sarmayan bazı araçlar ise ufak kazalar yaşadı.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre Doğu Karadeniz'de ve Trabzon'da yağışların devam edeceğini ve soğuk havanın don olaylarına neden olabileceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor