Dikkat fırtına çıkabilir

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor, bugün Bursaspor'un konuğu oluyor.TRABZON ÇIKIŞ ARIYORMutlak galibiyet parolasıyla yola çıkan Bordo-Mavililer, 3 puana uzanıp artık ayağa kalkmanın hesaplarını yapıyor. Lig tarihinin en kötü sezon

Dikkat fırtına çıkabilir

Tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşayan Trabzonspor, bugün Bursaspor'un konuğu oluyor.

TRABZON ÇIKIŞ ARIYOR

Mutlak galibiyet parolasıyla yola çıkan Bordo-Mavililer, 3 puana uzanıp artık ayağa kalkmanın hesaplarını yapıyor. Lig tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Fırtına, deyim yerindeyse Yeşil-Beyazlı ekiple ‘diriliş’ mücadelesi verecek. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş’la berabere kalınca küme düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye inen Bordo-Mavililer’de artık kayba tahammül kalmadı.

HEDEF 3 PUAN
Mutlak galibiyet parolasıyla Bursa’nın yolunu tutan Tolunay Kafkas’ın öğrencileri, Timsah’ı devirip moral bulmak; bir an önce alınacak seri galibiyetlerle üst sıralara tırmanmak istiyor.
 
Fenerbahçe karşısında aldığı 4-1’lik farklı yenilginin yaralarını bu maçta sarmayı planlayan Bursaspor’u, deplasmanda yenip hem taraftarının gönlünü geri kazanmayı hem de ilk yarıda mağlup olduğu rakibinden rövanşı almayı hedefliyor. Kritik randevu öncesi Trabzonspor’da tek eksik isim sarı kart cezası bulunan Fildişi Sahilli orta saha oyuncusu Didier Zokora.
 
26. haftanın açılış maçında karşılaşacak olan iki takımın mücadelesi saat 20:00’de başlayacak. Karşılaşmanın hakemi ise Serkan Çınar.
 
ZOKORA'NIN YERİNE COLMAN
 
Trabzonspor’da teknik direktör Tolunay Kafkas’ın, Bursaspor’u imha planı hazır. Genç çalıştırıcı, öncelikle rakibin usta hücum silahları Batalla ve Pinto’ya markaj uygulatacak. Defansif orta saha oyuncusu Zokora’nın cezalı olması nedeniyle bu bölgeyi Colman ve Soner ikilisine emanet edecek olan teknik adamın, hücumdaki en büyük kozu ise kuşkusuz Adrian.
 
Polonyalı oyuncu, bu müsabakada takımının en büyük silahlarından biri olacak. Bordo-Mavililer, forvette ise Henrique, Volkan ve Olcan’la gol şansı arayacak. Kanatları etkili kullanmak isteyen 44 yaşındaki çalıştırıcının Bursa’dan transfer edilen, ancak bir türlü beklenen performansı gösteremeyen Volkan Şen’le de özel olarak ilgilendiği belirtildi. 
 
BURSA'YA  ÖZEL İNCELEME
 
Bu arada teknik direktör Tolunay Kafkas’ın hafta başından bu yana Bursaspor’un maç kasetleri üzerinde çalıştığı ve hazırladığı özel dosyayı futbolcularına izleterek rakibin eksik yönlerini anlattığı öğrenildi. 
 
Takımların muhtemel ilk 11'leri
 
Bursaspor: Carson, Şener, Serdar , İbrahim, Vederson ,i Murat, Belluschi , Edu, Tuncay, Batalla, Sestak
 
Trabzonspor: Onur, Serkan , Mustafa, Bamba, Cech, Soner  Colman , Adrian, Volkan,  Olcan,  Henrique
 
STAT: Bursa Atatürk
 
SAAT: 20:00
 
YAYIN: Lig TV
 
HAKEM: Serkan Çınar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor