Dikkat, Ankara'da hırsız var!

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, 22 Mayıs Çarşamba günü 19 Mayıs Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde uygulanacak güvenlik tedbirlerini açıkladı.Trabzonspo

Dikkat, Ankara'da hırsız var!

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel başkanlığında toplanan İl Spor Güvenlik Kurulu, 22 Mayıs Çarşamba günü 19 Mayıs Stadyumu'nda Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'nde uygulanacak güvenlik tedbirlerini açıkladı.

Trabzonspor seyircileri, İstanbul Yolu Rüzgarlı Girişi ile Gençlik Parkı Ana Girişi'nden geçerek, Maraton ve Gençlik Parkı Kale Arkası Tribünü'nde yerlerini alacak. Gençlik Parkı Ana Girişi, aynı zamanda protokol ve basın mensuplarının stadyuma girişinde kullanılacak.

Daha önce 18.30 olarak bildirilen kapı açılış saati güvenlik önlemleri nedeniyle 17.00'ye alınırken, bilet sahibi dışında üçüncü kişiler ile T.C. kimlik numarası bulunan kimliklerini yanında bulundurmayanların karşılaşmaya girmelerine kesinlikle izin verilmeyecek.

Stadyum içerisine madeni para, meşale, her türlü kesici, delici ve yanıcı malzeme ile alkollü olarak girişe izin verilmeyecek, güvenlik güçleri, gerektiğinde detektörlü cihazla üst araması yapacak. Stadyum alanına, sadece otopark kartı olan araçlar girebilecek.

Sporseverler, 1 metrekareden küçük sopasız bayraklarıyla stada girebilecek, ancak pankartlar kabul edilmeyecek.

Diğer yandan sporseverler gişeden teslim alma tercihiyle, internet üzerinden satın aldıkları biletleri, yarın 10.00-17.00, maç günü ise 10.00-20.45 saatleri arasında gişelerden teslim alabilecek. Bilindiği üzere TFF.ORG'dan satışa çıkarılan biletler, 27 saatte tükenmişti.

Vali Yüksel: "Finalin ortak paydası alkış olsun"

Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, sporun sadece bir yarış değil, bir ülkenin uygarlık ve kültür seviyesini dünyaya gösterme olayı olduğunu belirterek, "Spor, millet olma bağlarını kuvvetlendirir ve gelecek nesli şuurlandıracak spordan daha kuvvetli vasıta yoktur. Spor; toplumsal ortak paydadır, ortak akıldır, kitlelerin buluşma noktasıdır. Bu itibarla Fenerbahçe ve Trabzonspor arasında oynanacak olan final karşılaşmasının yegane ödülünün paylaşmak, uzlaşmak ve kucaklaşmak olduğunu herkes idrak etmelidir. Ankara'da oynanacak Türk futbolunun prestiji finalde, ortak paydanın alkış olmasını yürekten temenni ediyorum" dedi.

Vali Yüksel, konuşmasını takımlara başarı dileyerek tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor