Digitürk nasıl kurtulur!

Dün TFF’de yapılan toplantı sırasında diğer kulüpler 4 büyük kulübün kendi arasında bir turnuva yaparak ortamı yeniden ısıtması tavsiyesinde bulundular.. Buna gerekçe olarak da “Maçları oynayın ve bu maçları Digitürk yayınlasın.. Onlar da mağdur oldular.

Digitürk nasıl kurtulur!

Dün TFF’de yapılan toplantı sırasında diğer kulüpler 4 büyük kulübün kendi arasında bir turnuva yaparak ortamı yeniden ısıtması tavsiyesinde bulundular..

 

Buna gerekçe olarak da “Maçları oynayın ve bu maçları Digitürk yayınlasın.. Onlar da mağdur oldular. Yayıncı kuruluşa da destek olmalıyız. Çünkü onlar bu işten çekilirlerse stat kiramızı ödeyecek bile para bulamayız” tezini ortaya koydular.

 

4 büyük bu teklife ‘olur’ derken G.Saray Başkanı Ünal Aysal “Eğer turnuva olacaksa bunu Almanya’da yapalım. Hem geliri daha yüksek olur hem de havalar orada daha müsait” teklifinde bulundu..

 

Ancak Trabzonspor’un  17-24 Ağustos tarihlerinde Avrupa kupası oynayacak olması nedeniyle bu turnuvaya katılması zor.

 

Büyüka: Devam ediyoruz!

 

TFF yönetiminin kulüp başkanları ve temsilcileriyle yaptığı toplantı esnasında binaya gelen Lig TV Yönetim Kurulu üyesi Şansal Büyüka, akıllara ‘Yayıncı kuruluş çekiliyor mu?’ sorusunu getirdi ama en yetkili ağız olan Büyüka şu açıklamayı yaptı:

 

'İhale yok'

 

“Ben başka bir konu için gelmiştim. Biz zaten haftada 3 kez geliyoruz.. Yeni bir yayın ihalesi istediğimiz doğru değil. Devam ediyoruz, futbol bizim hayatımız.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler