Devre arası takviye var!

 Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in kadronun güçlendirilmesi yönündeki talebi üzerine devre arasında bordo mavili takıma takviye yapılması için araştırmalara başladı. SÖZLEŞMESİ BİTECEK OYUNCULARIN ÜZERİNDE DURULACAK  Yönetimin ara trans

Devre arası takviye var!

 Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in kadronun güçlendirilmesi yönündeki talebi üzerine devre arasında bordo mavili takıma takviye yapılması için araştırmalara başladı.

 

SÖZLEŞMESİ BİTECEK OYUNCULARIN ÜZERİNDE DURULACAK

 

Yönetimin ara transferde özellikle Avrupa'da sözleşmesi bitecek oyuncular üzerinde duracağı bildirildi. Bu arada yerli oyunculardan ön plana çıkanlarla da temasa geçileceği öğrenildi. Takımda fazla forma şansı bulamayan yerli oyuncuların da devre arasına kadar gösterecekleri performansa bakılarak kiralama formülünde kullanılacağı belirtildi.

 

 

MOSKOVA YOLCULUĞU PAZAR GÜNÜ

 

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskavo ile oynayacağı maç için pazar günü Trabzon'dan özel uçakla Moskova'ya hareket edecek. Bordo mavililerin hem iklim koşullarına, hem de suni çim olan saha zeminine adapte olmak için erkenden Rusya'ya gitme kararı aldığı belirtildi.

 

DİVAN KURULU 27 EKİM'DE TOPLANIYOR

 

Trabzonspor'un Divan Genel Kurul toplantısı, 27 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde yapılacak. Kulübün genel durumuyla ilgili olarak Yönetim Kurulu'nca bilgi verilmesi ve kulübün mali durumu hakkında Denetleme Kurulu raporlarının okunmasının gündem maddesi olacağı genel kurulda, ayrıca üyeler de görüşlerini dile getirebilecek.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler