Devre arası operasyonu

Alper Potuk için Eskişehirspor'un kapısını bir kez daha çalan bordo-mavili yöneticiler, Kasımpaşa'dan Özer ve Uche'ye talip olduTrabzonspor, ara transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavili yönetim; teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği ve sez

Devre arası operasyonu

Alper Potuk için Eskişehirspor'un kapısını bir kez daha çalan bordo-mavili yöneticiler, Kasımpaşa'dan Özer ve Uche'ye talip oldu

Trabzonspor, ara transfer çalışmalarına hız verdi. Bordo-mavili yönetim; teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği ve sezon başında da görüşmelerin yapıldığı ancak sonuçsuz kaldığı Eskişehirspor'un yetenekli orta saha oyuncusu Alper Potuk için kırmızı- siyahlılar ile görüştü.
 
Dün akşam Eskişehirspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması öncesinde kırmızısiyahlı kulübün yöneticileriyle yemekte bir araya gelen asbaşkan Nevzat Şakar, genç oyuncuyu resmen isterken; Eskişehirspor'dan gelen cevap ise yönetici Şakar'ı üzdü. Kırmızı-siyahlıların, Alper Potuk için 5 milyon euro'da ısrarcı olması, sıkıntı yarattı.
 
ES-ES'E, TAKAS ÖNERİSİ YAPILACAK
 
Sezon başında yapılan görüşmelerde Alper Potuk için Trabzonspor 2.8 milyon euro talep ederken, Eskişehir yönetimi ise yine 5 milyon euro istemişti. Dün yapılan görüşme sonuçsuz kalırken, iki tarafın gelecek hafta yeniden görüşmek için sözleştiği kaydedildi. Öte yandan Trabzonspor yönetimi sürpriz bir hamle için de harekete geçti.
 
Bordomavililerin Kasımpaşa'dan Özer ile birlikte Uche'yi de istediği ortaya çıktı. Yönetim bu transfer için; Giray Bulak'ın Mersin ile anlaşmasından sonra eski sisteme dönerek, yönetici Tuncay Bekiroğlu'nun görevlendirdi. Bekiroğlu'nun, iki oyuncuya karşılık Henrique takasını kullanacağı ifade edildi.
 
3 YILDIZDAN iKiSi GELSiN
 
Trabzonspor yönetimi, Şenol Güneş'in "Alper'i istiyoruz" diyerek resmi transfer harekâtını duyurmasından sonra girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavililerin, önümüzdeki hafta görüşmek için sözleştikleri Eskişehirsporlu yöneticilere; "Alper Potuk'a karşılık; Alanzinho, Henrique ve Vittek'ten ikisini verebiliriz. Ya da Alanzinho ile 2 milyon euro'luk ödeme yapabiliriz" önerisini sunacağı ifade edildi. Yeni teklifin bugün kırmızı-siyahlılara iletileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler