Devlet Bahçeli'ye taraftardan tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamalara Trabzonspor taraftarı büyük tepki gösterdi. Bahçeli MHP genel merkezinde yaptığı konuşmada  Fenerbahçe’nin haksız bir şekilde ceza aldığını belirterek”  Son günlerde en

Devlet Bahçeli'ye taraftardan tepki
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı açıklamalara Trabzonspor taraftarı büyük tepki gösterdi.
 
Bahçeli MHP genel merkezinde yaptığı konuşmada  Fenerbahçe’nin haksız bir şekilde ceza aldığını belirterek”  Son günlerde en önemli konu başlıklarından biri de UEFA Disiplin Kurulu’nun, iki güzide kulübümüz hakkında verdiği kararlar olmuştur. Beşiktaş ile Fenerbahçe UEFA tarafından haksız ve peşin hükümlerle suçlanmış ve cezalandırılmıştır'' açıklaması sosya medyada büyük yankı uyandırdı.
 
Devlet Bahçeli'nin yaptığı bu açıklamalara taraftarlar sosyal medya üzerinden yazıkları mesajlarla büyük tepki gösterdi.
 
İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI
 
-Soyadi ipucu verio zaten fenerbahceli 
 
-Bu adama sormak lazım 'Trabzonspor Türk takımı değil mi?' Sanırım iktidarla muhalefete düşmediği tek konu bu bahçelinin. Fenerliler Beşiktaşlılar seçmende Trabzonlular seçmen değil mi? Aidiyet duygusu en yoğun olan taraftar Trabzonsporlulardır. Bence buna dikkat etmeli. Madem haklının yanında durmayı kendine yediremiyorsun bari çekimser kalsaydın.
 
- soyadi ipucu verio zaten fenerbahceli 
 
Bu adama sormak lazım 'Trabzonspor Türk takımı değil mi?' Sanırım iktidarla muhalefete düşmediği tek konu bu bahçelinin. Fenerliler Beşiktaşlılar seçmende Trabzonlular seçmen değil mi? Aidiyet duygusu en yoğun olan taraftar Trabzonsporlulardır. Bence buna dikkat etmeli. Madem haklının yanında durmayı kendine yediremiyorsun bari çekimser kalsaydın.
 
- sayın BAHÇELİ soruyorum size; fenerbahçe şike yaptı mı?,yapmadımı? bunu TRABZONSPOR camiası bir bilsin....acıklanmasını bekliyoruz....
 
- fb liler akp ters düsünce bahcelide oradan alinacak oylarin pesinde olabilir kendisi zaten bjk olarak biliniyor ts milletvekili koray aydin gerekeni derhal yapmasi lazim
 
- sen hep muhalefet kalacan...
 
- Geldigin günden beri mhp ye oy vermedim haklıymışın bunu kanıtladın icin bahçeli sen gidene kadar mhp ye oy yok
 
 
 
   

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler