Devlet Bahçeli mi Fenerbahçeli mi ?

Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği ceza da dahil olmak üzere gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı."FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A HAKSIZLIK YAPILDI" Beşiktaş ve Fen

Devlet Bahçeli mi Fenerbahçeli mi ?

Devlet Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında UEFA Disiplin Kurulu'nun Fenerbahçe ve Beşiktaş'a verdiği ceza da dahil olmak üzere gündeme ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

"FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ'A HAKSIZLIK YAPILDI"

 Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin UEFA tarafından ceza verilmesi ı MHP genel başkanı Devlet Bahçeli’yi rahatsız etti.  Bahçeli MHP genel merkezinde yaptığı konuşmada  Fenerbahçe’nin haksız bir şekilde ceza aldığını belirterek”  Son günlerde en önemli konu başlıklarından biri de UEFA Disiplin Kurulu’nun, iki güzide kulübümüz hakkında verdiği kararlar olmuştur. Beşiktaş ile Fenerbahçe UEFA tarafından haksız ve peşin hükümlerle suçlanmış ve cezalandırılmıştır. Fenerbahçe 3, Beşiktaş ise 1 yıl men cezası almıştır. UEFA kararının elbette tartışılacak bir çok yanı bulunmaktadır.  Her şeyden önce UEFA tüzel ve gerçek kişi ayrımı gözetmemiştir. İlk tarafta şahıslar ceza almazken, kulüplerimizin hangi mantıkla cezalandırıldığı olmuştur.

FENER VE BEŞİKTAŞ  YÜZ AKIMIZDIR

Bu kararı şike iddialarıyla ilgili kanaat oluştu diye yorumlamak ise gereksizdir. Madem ki bazı şahıslarla ilgili kuşkular vardır. UEFA bunu niçin teşhis edilememiştir? Kulüplerimizin günahkar gösterilmesi, UEFA’nın kestirme yollarına gittiğinin ayan beyan kanıtıdır. Türk futbolunun yüz akı iki kulübümüzün onuruyla oynamak bize göre art niyetliliktir. Elbette mesele sadece iki kulübümüzün suçlanması değildir. Asıl üzerinde durulması gereken, Türk futbolunun yargılandığı aşağılandığı gerçeğidir.

"ÇİFTE STANDARTTIR!" Devamı 2.sayfada...

"ÇİFTE STANDARTTIR"

İsviçre’den Türk futbol kulüplerini rencide etmek batılı anlayışın ifşasından başka bir anlama gelmemiştir. UEFA’nın kararlarında objektif olmadığı, incelediği Romanya’nın bir takımına karşı takındığı tutumla açıktır. Ceza yağdıran bu kurumun, sıra bir Avrupa takımına gelince yelkenleri suya indirmesi ve denetimle iddiaları savuşturması çifte standarttır. UEFA’nın verdiği karar itiraz edilemez olduğu için sırayı tahkim aşaması almıştır.

"BAŞBAKAN VE TFF SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ"

TFF üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmeli, kendi sahasında top çevirmemelidir. Başbakan gerekli çalışmayı yapmalı sahip çıkmalıdır. Elbette kim şike yapmışsa, bulunup gerekli işlemler yapılmalıdır. Sporun ruhu da bunu getirecektir.Başbakan Erdoğan meseleye seyirci kalmamalıdır. Özellikle Çarşı grubunun muhalif duruşunu bahane ederek, Beşiktaş’la sürtüşmeyle Fenerbahçe’ye şaşı yaklaşmamaktadır. Herkes bilsin ki bu iki kulübümüze yönelik desteğimiz hiç azalmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler