Devler Liginden son görünüm

Şampiyonlar Ligi'nde 1. Tur grup maçları tamamlandı ve üst tura çıkan takımlar belli oldu.Şampiyonlar Ligi'ndeki tek Türk takımı olan Trabzonspor deplasmanda Lille ile 0-0 berabere kalarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti.Şampiyonlar Ligi'nde grup m

Devler Liginden son görünüm

Şampiyonlar Ligi'nde 1. Tur grup maçları tamamlandı ve üst tura çıkan takımlar belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek Türk takımı olan Trabzonspor deplasmanda Lille ile 0-0 berabere kalarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti.

Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları bugün oynanan müsabakalar ile tamamlandı. Buna göre A Grubu'nu 13 puanla lider tamamlayan Bayern Münih ile 11 puanlı Napoli bir üst tura çıkarken İngiliz devi Manchester City ise lider Munih'i 2-0 mağlup etmesine rağmen grubu 3. tamamlayarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti.
 Trabzonspor'un da bulunduğu B Grubu'nda daha önce grubu lider tamamlamayı garantileyen İnter, Rus temsilcisi CSKA Moskova'ya 2-1 yenilerek üst tura çıktı. Trabzonspor ile Lille'nin 0-0 berabere kalmasıyla grupta 2. sıraya yükselen CSKA Moskova İnter ile üst tura yükselen 2. takım oldu. Lille deplasmanında 1 puanla dönen Trabzonspor ise grubun 3.'ü olarak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etti.

 C GRUBU'NDA MANCHESTER UNİTED SÜRPRİZİ
 Şampiyonlar Ligi C gurubu müsabakalarında ise Basel, Manchester United, Benfica ve Otelul Galati mücadele etti. Ve grubu 12 puanla lider tamamlayan Benfica ile 11 puanla ikinci sırada yer alan Basel bir üst tura çıkan takımlar oldu. C Grubu'nun sürpriz sonucu ise Son maçta Basel'e deplasmanda 2-1 boyun eğen Manchester United'dan geldi. İngiliz devi grubu 9 puanla 3. tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi'ne gitti. Ligin son sırasında yer alan Romanya temsilcisi Otelul Galati ise hiç puan alamadı.

Devler liginin D Grubu mücadelelerinde Real Madrid grubunda tüm maçlarını kazanarak 18 puanla zirvede yerini aldı. Grubu Olympique Lyon ve Ajax 8 puanla tamamlamasına rağmen averaj üstünlüğü bulunan Fransız temsilcisi Şampiyonlar Ligi'ne devam etti. Ajax ise Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. Grupta Hırvatistan temsilcisi Dinamo Zagreb ise 0 puanla son sırada yer aldı.
 Şampiyonlar Ligi'nde dün oynanan müsabakalar sonucunda bir üst tura çıkan takımlar ise şöyle:
 Chelsea, Leverkusen, Arsenal, Marseille, APOEL, Zenit, Barcelona, Milan

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler