Devler Liginde TV'de heyecan

Trabzonspor’un deplasmanda CSKA ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı 18 Ekim Salı günü saat 19.00’da Star TV'de ekranlara gelecek. Bu heyecanı HD kalitesiyle izlemek isteyenler ise D-Smart ekranlarını tercih etmek durumunda olacak. Trabzonspor’la aynı gru

Devler Liginde TV'de heyecan

Trabzonspor’un deplasmanda CSKA ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı 18 Ekim Salı günü saat 19.00’da Star TV'de ekranlara gelecek. Bu heyecanı HD kalitesiyle izlemek isteyenler ise D-Smart ekranlarını tercih etmek durumunda olacak.

 Trabzonspor’la aynı grupta yer alan rakipleri Lille ve İnter arasındaki karşılaşma da 18 Ekim Salı saat 21.45’de Star TV’de canlı yayınlanacak.

 Aynı gün saat 21.45’te bir başka önem taşıyan maç ise, Türk hakemliğinin gururu Cüneyt Çakır’ın yöneteceği Real Madrid – O. Lyon karşılaşması D-Smart Euro Futbol kanalında olacak. Aynı saatlerde oynanacak Manchester City - Villarreal karşılaması ise D-Smart 55. kanal’daki Smart HD/3D’den üç boyutlu olarak izlenebilecek.

 Şampiyonlar Ligi grup maçları heyecanı 19 Ekim Çarşamba günü de yine D-Smart’ta izleyenlerle buluşacak. 19 Ekim Çarşamba günü Barcelona - Plzen takımları arasında oynanacak maç saat 21.45’de Euro Futbol kanalından canlı yayınlanacak. Napoli - Bayern Münih takımları arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi grup maçı ise saat 21.45’de 55. Kanal’daki Smart HD/3D’den üç boyutlu olarak banttan yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi

 İlk maçında kendi evinde İsrail’in M.Tel Aviv takımını yenen ardından İngiltere’nin Stoke City takımı ile oynayan Beşiktaş'ın Kiev deplasmanındaki üç puan sınavı ise 20 Ekim Perşembe günü saat 22.05’de Star ekranlarında huzurlarımıza gelecek. Maçı HD kalitesiyle

 Beşiktaş’ın aynı gruptaki rakipleri Udinese ile Atletico Madrid arasında 20 Ekim Perşembe günü saat 20.00’de Euro Futbol’dan, aynı gün aynı saatte Sturm ile Anderlecht takımları arasında oynanacak maç 55. kanaldan yüksek çözünürlük kalitesiyle canlı yayınlanacak.

 20 Ekim Perşembe günü saat 22.05’de İngiliz Stoke City ile İsrail M.Tel Aviv takımları arasında oynanacak maç Euro Futbol’dan, Tottenham ile Rubin Kazan takımları arasında oynanacak maç D-Smart 55. kanaldan HD kalitesiyle canlı yayınlanacak.

18 Ekim Salı

 19.00 Cska-Trabzonspor / Star & Star Hd (Canlı)

 21.45 Lille-Inter / Star & Star Hd (Canlı)

 21.45 Real Madrid-O.Lyon / Euro Futbol (Canlı)

 21.45 Manchester City-Vıllareal / Smart 3D (Canlı)

19 Ekim Çarşamba

 21.45 Barcelona-Plzen / Euro Futbol(Canlı)

 21.45 Napoli – B. Munih / Smart 3d (Canlı)

20 Ekim Perşembe

 20.00 Udınese-Atl.Madrid / Euro Futbol (Canlı)

 20.00 Sturm-Anderlecht / Smart Hd (Canlı)

 22.05 D.Kiev-Beşiktaş / Star Tv Hd (Canlı)

 22.05 Stoke Cıty-M.Tel Aviv / Euro Futbol (Canlı)

 22.05 Tottenham-Rubin Kazan / Smart Hd (Canlı)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor