Devler Ligi'nde finalistler belli oluyor!

"Devler Ligi"nde yarı final rövanş karşılaşmaları yarın ve 13 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.İspanyol ekibi Barcelona, Almanya'da konuk olacağı Bayern Münih karşısında ilk maçta aldığı 3-0'lık galibiyetin avantajıyla sahaya çıkacak. Alman temsilcisine fina

Devler Ligi'nde finalistler belli oluyor!

"Devler Ligi"nde yarı final rövanş karşılaşmaları yarın ve 13 Mayıs Çarşamba günü oynanacak.

İspanyol ekibi Barcelona, Almanya'da konuk olacağı Bayern Münih karşısında ilk maçta aldığı 3-0'lık galibiyetin avantajıyla sahaya çıkacak. Alman temsilcisine final bileti için 4 farklı galibiyet gerekecek. Bayern Münih'in 3-0'lık galibiyeti halinde karşılaşma uzayacak. Diğer tüm sonuçlar Katalan ekibini finalist yapacak.

Yarı finalin diğer ayağında, organizasyonun son şampiyonu bir diğer İspanyol temsilcisi Real Madrid, İtalya'da 2-1 kaybettiği maçın rövanşında, Juventus'u konuk edecek. Ev sahibi Real Madrid, 1-0 ya da iki ve daha farklı kazanması halinde tur atlayacak. İspanyol ekibinin 2-1'lik galibiyeti, karşılaşmanın uzamasını sağlayacak. Juventus'a ise 2-1'in üstündeki gollü tek farklı yenilgiler veya beraberlik final için yeterli olacak.

Şampiyonlar Ligi'nde final karşılaşması, 6 Haziran'da Almanya'nın başkenti Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda yapılacak.

Yarı final rövanş maçlarının programı (TSİ) şöyle:

Yarın:

21.45 Bayern Münih (Almanya) - Barcelona (İspanya)

13 Mayıs Çarşamba:

21.45 Real Madrid (İspanya) - Juventus (İtalya)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor