Devler Ligi ve UEFA kurası yarın!

Futbolda 2011-2012 sezonunu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi play-off turu kuraları yarın İsviçre'de çekilecek.UEFA'nın Nyon'daki merkezinde gerçekleştirilecek kura çekimi sonrasında, Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli olaca

Devler Ligi ve UEFA kurası yarın!

Futbolda 2011-2012 sezonunu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi play-off turu kuraları yarın İsviçre'de çekilecek.

UEFA'nın Nyon'daki merkezinde gerçekleştirilecek kura çekimi sonrasında, Türk takımlarının UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakipleri belli olacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3. öne eleme turunda

Portekiz'in Benfica takımına elenerek UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek Trabzonspor'un yanı sıra kuraya play-off aşamasından katılan Beşiktaş ve bu akşam yapılacak 3. ön eleme turu rövanş maçları sonrasında turu geçmeleri halinde Bursaspor ve Gaziantepspor'un rakipleri belirlenecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off maçları 16-17 Ağustos ile 23-24 Ağustos'ta gerekleştirilecek. UEFA Avrupa Ligi play-off turunda ise ilk maçlar 18 Ağustos'ta, ikinci maçlar ise 25 Ağustos'ta yapılacak.

Türkiye'yi Avrupa'da temsil edecek bir diğer takım Fenerbahçe ise UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına doğrudan katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor