Devler bu Türk futbolcunun peşinde!

Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan dünya devlerini karşı karşıya getirdi.Barcelona ve Real Madrid Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı Alman milli futbolcu İlkay Gündoğan'ı istediği öne sürüldü.İspanya'nın spor ga

Devler bu Türk futbolcunun peşinde!

Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı futbolcu İlkay Gündoğan dünya devlerini karşı karşıya getirdi.

Barcelona ve Real Madrid Borussia Dortmund'da forma giyen Türk asıllı Alman milli futbolcu İlkay Gündoğan'ı istediği öne sürüldü.

İspanya'nın spor gazetelerinden El Mundo Deportivo, adı daha çok Real Madrid ile anılan İlkay Gündoğan'ı, Barcelona'nın da istediğini iddia etti. “Herkes gelecek yazın transfer yıldızının İlkay Gündoğan olmasını bekliyor” ifadesinin yer aldığı haberde, “İlkay için Barça ve Madrid arasında yeni bir savaş yaklaşıyor” değerlendirmesi yapıldı. El Confidencial adlı bir internet sitesi de Gündoğan'ın babasının, kısa süre önce

ilkay.jpg

Barcelona'ya gelip, kulüp yöneticileriyle görüştüğünü iddia etti.


Borussia Dortmund'da forma giyen 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2015 Haziran ayında sözleşmesinin sona ereceği hatırlatılan haberde, Barcelona'nın önündeki en güçlü rakip olan Real Madrid yönetiminin de Xabi Alonso'nun yerini alacak en ideal isim olarak İlkay'ı düşündüğü kaydedildi.

İspanyol basınında, geçen haftalarda Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, “Türk futbolcunun onayını aldığını” iddia eden haberler yer almıştı.İlkay Gündoğan'ın sözleşmesinin bitimine az bir süre kalması nedeniyle bonservis bedelinin çok düşük olduğunu belirten İspanyol basını, Alman kulübünün olası bir transferden 30 milyon avro gelir beklediğini de öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor