Dev transfer bitti

Londra temsilcisi Chelsea, 2013-14 sezonunun sonlanmasıyla birlikte Atletico'dan alacağı yönünde transfer dedikoduları ortaya çıkan Diego Costa'nın transferini bitirdi.Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Chelsea, Diego Costa'nın transferi için A

Dev transfer bitti

Londra temsilcisi Chelsea, 2013-14 sezonunun sonlanmasıyla birlikte Atletico'dan alacağı yönünde transfer dedikoduları ortaya çıkan Diego Costa'nın transferini bitirdi.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Chelsea, Diego Costa'nın transferi için Atletico Madrid ile anlaşmaya vardı" ifadesi kullanıldı.

Geçtiğimiz sezon forvet bölgesinde sıkıntı yaşayan Chelsea, Diego Costa'nın serbest kalma bedeli olarak ise 32 milyon sterlin ödedi. İspanya Milli Takımı'nda da oynayan Diego Costa, Atletico Madrid ile La Liga zaferi yaşadığı 2013-14 sezonunda toplam 36 gol kaydetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor