Dev takım şike yaptı mı?

Barcelona'dan ayrılarak Katar ekibi Al Sadd'a transfer olan Xavi, Deportivo maçı sonrası ortaya atılan şike suçlamaları için açıklamalarda bulundu.Ligin son haftasına şampiyon olarak çıkan Barcelona'nın ligde kalabilmek için 1 puana ihtiyacı olan Deportiv

Dev takım şike yaptı mı?

Barcelona'dan ayrılarak Katar ekibi Al Sadd'a transfer olan Xavi, Deportivo maçı sonrası ortaya atılan şike suçlamaları için açıklamalarda bulundu.

Ligin son haftasına şampiyon olarak çıkan Barcelona'nın ligde kalabilmek için 1 puana ihtiyacı olan Deportivo ile 2-0 öndeyken 2-2 berabere kaldığı maçta Lopo ile Xavi arasında geçtiği iddia edilen dialog maçın soruşturulmasına yol açmıştı. ddialara göre Laberto Lopo, Xavi'ye "biraz gevşeyin" demişti.

Xavi, bu iddialarla ilgili olarak, "Saçmalık. Lopo'nun söyledikleri plansız şeylerdi. Deportivo 2 gol attı ve skoru eşitledi ama biz ondan sonra daha fazla gol atmak istedik. Barcelona ve takım arkadaşlarım ile ligde son maçımdı ve kazanmak istedim" ifadelerini kullandı

La Liga Başkanı Javier Tebas, daha önce yaptığı açıklamalarda Lopo'nun sözlerinin inceleneceğini söylemişti.   

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor