Dev takım Onur'un peşinde

Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United'ın menajeri David Moyes'un takımda bazı bölgeleri güçlendirmek istediği belirtilirken listenin ilk sıralarından bulunan oyunculardan birisinin de Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak olduğu iddia

Dev takım Onur'un peşinde

Premier Lig'in son şampiyonu Manchester United'ın menajeri David Moyes'un takımda bazı bölgeleri güçlendirmek istediği belirtilirken listenin ilk sıralarından bulunan oyunculardan birisinin de Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak olduğu iddia edildi.

David Moyes'un takımın yedek kalecisi Anders Lindegaard ilk 11'de forma şansı bulabileceği bir takıma gitmek istediği ve as kalecisi David de Gea'nın arkasını sağlama almak istediği belirtilirken Manchester United scoutlarının kale için bir liste belirledikleri ve listenin en başında Onur Kıvrak'ın yer aldığı iddia edildi.

Haberde başarılı kaleci Onur Kıvrak için Türkiye Ligi'nde müthiş bir performans gösterdiği, çok cesur ve güçlü olduğunun altı çizildi. David Moyes'un Onur Kıvrak için ayırdığı bütçenin de 6 milyon euroluk bir teklif hazırladığı vurgulandı. Haberde son olarak Onur Kıvrak'la bir dönem Barcelona'nın da ilgilendiği yazılırken Onur'un Premier Lig'de oynama isteğinin de olduğu ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor