Destek bulamazsak görevi bırakacağız!

Spor Toto 2. Lig'de başarılı grafik çizerek PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "İstenilen düzeyde katkı alamazsak genel kurul kararı alacağız ve görevi bırakacağız" dedi. Bozbağ, basına yaptığı açıklamada, gelecek sezon gör

Destek bulamazsak görevi bırakacağız!
Spor Toto 2. Lig'de başarılı grafik çizerek PTT 1. Lig'e yükselen Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, "İstenilen düzeyde katkı alamazsak genel kurul kararı alacağız ve görevi bırakacağız" dedi.
 
Bozbağ, basına yaptığı açıklamada, gelecek sezon göreve devam edip etmeyecekleri kararını kentin ileri gelenleri ile yapacakları görüşmeler sonucunda vereceklerini söyledi.
 
Hafta başından itibaren milletvekilleri ve mülki amirlerle görüşmelere başlayacaklarını ifade eden Bozbağ, şunları kaydetti:
 
"Gelecek sezon için 6 milyon liralık bir kaynağın PTT 1. Lig'de mücadele etmemiz için yeterli olacağını düşünüyorum. Yönetim kurulu olarak bu kaynağı oluşturma şansımız yok. Onun için mutlaka destek görmemiz lazım. Bu desteği bulmak için de önümüzdeki hafta milletvekillerimiz, mülki amirlerimizle görüşmelere başlayacağız. Planlarımız ile bütçemizi içeren bir raporu kendilerine sunacağız ve destek isteyeceğiz."
 
Destekler ölçüsünde göreve devam edip etmeyecekleri yönünde karar vereceklerini, bu kararı da haziran ayı başında kamuoyuyla paylaşacaklarını dile getiren Bozbağ, şöyle devam etti:
 
"Destek arayışı için yapacağımız görüşmeler yönetim kurulu olarak geleceğimizin nasıl şekilleneceğine yön verecek. Giresunspor olarak kısıtlı bir bütçeye sahibiz. Yönetim kurulumuzun imkanları ile bu işin altından kalkamayız. Mutlaka destek görmemiz lazım. Eğer ciddi destek görürsek devam edeceğiz ama istenilen düzeyde katkı alamazsak genel kurul kararı alacağız ve görevi bırakacağız. Bu şartlarda yönetim kurulu olarak devam etme şansımız yok. Onun için görüşmelerden çıkacak sonuca göre hareket edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor