Derya Bayhan, bronz madalya için mindere çıkacak

Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nın üçüncü gününde Türkiye'yi temsil eden kadın güreşçilerden Derya Bayhan, akşam seansında bronz madalya için mücadele edecek. Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nde yapılan maçlarda ay yıldızlı mayo giyen Minderin Sultanlar

Derya Bayhan, bronz madalya için mindere çıkacak

Avrupa Gençler Güreş Şampiyonası'nın üçüncü gününde Türkiye'yi temsil eden kadın güreşçilerden Derya Bayhan, akşam seansında bronz madalya için mücadele edecek. Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nde yapılan maçlarda ay yıldızlı mayo giyen Minderin Sultanları, madalya avını sürdürüyor. Sabah seansında 59 kiloda İspanyol sporcu Lidia Perez'i 10-0'lık skorla ve teknik üstünlükle mağlup eden genç sporcu Derya Bayhan, yarı finale adını yazdırdı. Daha sonra Norveçli Grace Bullen'e 8-0 mağlup olan Bayhan, Romen rakibi Kriszta Incze ile bronz madalya için güreşecek. 51 kiloda ilk tur maçında Avusturyalı Jeannie Kessler'i 10-0'lık skorla sayı tuşu ederek çeyrek finale yükselen Sinem Çisem Doğdu, akabinde çıktığı maçta Ukraynalı rakibi Olena Kremzer'e 9-2 mağlup olarak altın madalya şansını kaybetti. Rakibinin finale yükselmesi sonucunda repesaj müsabakasına çıkan Doğdu, Finli sporcu Jenna Sıhtola'ya 10-5 yenilerek turnuvaya veda etti. İlk tur maçlarında rakiplerine mağlup olan Emine Çataloğlu ile Aslı Tuğcu da organizasyonu madalyasız kapattı. Derya Bayhan'ın bronz madalya mücadelesi, 18.00'da Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor