Derin Trabzonspor dosyası 3

Haber61TV / Haber Servisi - Derin Trabzonspor tartışmalarına gazeteci yazar İhsan Öksüz de eklendi.AK Parti Milletvekili Cevdet Erdöl’ün, “Trabzon’un sorunu derin Trabzonspor’dur” ifadeleri sonrası gazeteci Hasan Kurt’un açıklamalarının ardından İhsan Öks

Derin Trabzonspor dosyası 3

Haber61TV / Haber Servisi - Derin Trabzonspor tartışmalarına gazeteci yazar İhsan Öksüz de eklendi.

AK Parti Milletvekili Cevdet Erdöl’ün, “Trabzon’un sorunu derin Trabzonspor’dur” ifadeleri sonrası gazeteci Hasan Kurt’un açıklamalarının ardından İhsan Öksüz de görüşlerini Haber61 TV ekranları için açıkladı.

Ayrıca Öksüz Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru ile ilgili şok bir iddiada bulunarak, “Zaten Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu Avni Aker’de maç bittikten sonra şunu demiş; ‘Bunlar artık takıma girmeyecek’ Bu sözlerini protokoldekiler duydu.” derken Trabzonspor’un gündemden saptırıldığını da öne sürdü. Öksüz bir de 500 sayfalık şike kitabı hazırladığını bunun da yakında piyasada olacağını duyurdu.



İHSAN ÖKSÜZ'ÜN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler