Derbinin hakemi Yıldırım!

Trabzonspor'un kendi sahasında Cumartesi günü saat 19:00’da oynayacağı Galatasaray maçını yönetecek olan Hakem Bülent Yıldırım bu sezon Trabzonspor’un 3 maçını yönetti. Trabzonspor Süper Final’in ilk haftasında deplasmanda oynadığı Fenerbahçe maçını yönet

Derbinin hakemi Yıldırım!

Trabzonspor'un kendi sahasında Cumartesi günü saat 19:00’da oynayacağı Galatasaray maçını yönetecek olan Hakem Bülent Yıldırım bu sezon Trabzonspor’un 3 maçını yönetti.

 

Trabzonspor Süper Final’in ilk haftasında deplasmanda oynadığı Fenerbahçe maçını yönetmiş ve bu maçta bordo-mavililer maçı 2-0 kaybetmişti.

 

Bülent Yıldırım, 4 Mart 2012 tarihinde Fi-Yapı İnönü stadında oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında görev almış ve bu maçı bordo mavili ekip 2-1 kazanmıştı.

 

Yıldırım, ayrıca 7 Ocak 2012 tarihinde oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Trabzonspor maçında da görev aldı ve bu maç bordo-mavili ekibin 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler