Derbiden sonra futbolu bıraktı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ayhan Akman, futbolu bıraktığını açıkladı. Şampiyonluk kutlamalarını sürdüren Galatasaray’da tecrübeli futbolcu Ayhan Akman, yaptığı açıklamada, futbolu bıra

Derbiden sonra futbolu bıraktı

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda mutlu sona ulaşan Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Ayhan Akman, futbolu bıraktığını açıkladı.

 

Şampiyonluk kutlamalarını sürdüren Galatasaray’da tecrübeli futbolcu Ayhan Akman, yaptığı açıklamada, futbolu bıraktığını söyledi.

 

Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Fenerbahçe ile berabere kalarak, mutlu sona ulaştığı karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamada bulunan Ayhan Akman, takım olarak bu sezon çok iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, “Futbolcular gerçekten bu sezon inanılmaz bir mücadele örneği gösterdi. Bence iki defa hak ettik bu şampiyonluğu. Buna 18 değil de 19. şampiyonluğumuz diyebiliriz. Bütün arkadaşlarıma, beni son sezonumda şampiyonlukla uğurladıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Ayhan Akman, “Futbolu bırakıyor musun?” şeklindeki soru üzerine, “Evet, bugün itibarıyla noktayı koydum. Şükürler olsun şampiyonlukla bitiriyorum. Bütün arkadaşlarımın hepsine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler