Derbi değil savaş

57 kişi gözaltına alınırken, maç ileri bir tarihe ertelendi.Yunanistan Süper Ligi’nin iki ezeli rakibi Panathinaikos-Olympiakos derbisine olaylar damga vurdu. Milli futbolcumuz Kazım Kazım’ın ilk 11’de başladığı mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlik ile s

Derbi değil savaş

57 kişi gözaltına alınırken, maç ileri bir tarihe ertelendi.

Yunanistan Süper Ligi’nin iki ezeli rakibi Panathinaikos-Olympiakos derbisine olaylar damga vurdu. Milli futbolcumuz Kazım Kazım’ın ilk 11’de başladığı mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlik ile sona ermesinin ardından Panathinaikos taraftarları polisle çatıştı.

Olayların yatışmasının ardından ise maç yaklaşık 50 dakikalık duraklamanın ardından yeniden başladı. Hakemlerin ve futbolcuların tribünlerin uğultusuna kulak astığı anlarda ise hakemler soyunma odasına hareketlendi. 

Yaşanan gerilimli anların ardından polis ve güvenlik güçleri tribünleri boşaltma kararı aldı. Soyunma odasına giden hakemler ve iki takım oyuncuları tribünlerin boşalmasını beklerken karşılaşma ertelendiği haberi resmi olarak açıklandı.

Yaşanan olayların ardından 57 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler