Deportivo La Coruna Villarreal

Deportivo La Coruna Villarreal maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar İspanya La Liga’nın 18. Haftasında Deportivo La Coruna ile Villarreal karşılaşıyor. Riazor  Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem David Fernandez Borbala

Deportivo La Coruna Villarreal

Deportivo La Coruna Villarreal maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

İspanya La Liga’nın 18. Haftasında Deportivo La Coruna ile Villarreal karşılaşıyor. Riazor  Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı hakem David Fernandez Borbalan  yönetecek. Saat 19.15’de başlayacak karşılaşmayı Lig Tv 2 canlı yayınlayacak. 

Karşılaşma öncesinde Deportivo La Coruna ligde 27 puanla 6. Sırada yer alırken Villarreal 33  puanla 4. Sırada bulunuyor.

Deportivo La Coruna ve Villarreal daha önce toplam 26 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Deportivo La Coruna 11 kez kazanarak rakibine üstünlük kurarken Villarreal 10  kez galip geldi ve 5 maç berabere sonlandı. Deportivo La Coruna ev sahipliğinde oynanan 13 maçta ev sahibi 7 kez kazanırken misafir takım 3 kez galip geldi ve 3 maç beraberlikle sona erdi.

Maç öncesi bilgiler

• Villarreal, Deportivo ile oynadığı son beş lig maçında bir kez yenildi (3G 1B) ve kazandığı üç maçta gol yemedi.• Deportivo ise Villarreal ile evinde oynadığı son dört maçta rakibine yenilmedi (3G 1B) ve bu maçlarda toplam bir gol yedi. • Deportivo evinde altı maçtır yenilmiyor (3G 3B). • Deportivo forması giyen Lucas Perez, iç sahada oynadığı son altı maçın tamamında gol attı (toplam yedi gol). • Villarreal, deplasmanda oynadığı son beş maçta bir galibiyet alabildi ve bu maçların dördünde gol atamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor