Deplasman kombinesi başlıyor

Trabzonspor takımı geçtiğimiz sezonlarda uyguladığı Deplasman kombinesi projesi yeniden hayata geçiriliyor.  Bu anlamda gerek Trabzonspor'un Trabzon’da gerekse de şehir dışında oynadığı tüm müsabakalarda Trabzonspor taraftarlarının taraftar desteğini ve g

Deplasman kombinesi başlıyor
Trabzonspor takımı geçtiğimiz sezonlarda uyguladığı Deplasman kombinesi projesi yeniden hayata geçiriliyor. 
 
Bu anlamda gerek Trabzonspor'un Trabzon’da gerekse de şehir dışında oynadığı tüm müsabakalarda Trabzonspor taraftarlarının taraftar desteğini ve gelen yoğun talebi düşünen Yönetim Kurulumuz, geçtiğimiz sezonlarda 10 deplasmanı kapsayan deplasman kombinesi uygulamasını bu yıl da devam ettiriyor.
 
Trabzonspor taraftarlarının, İstanbul ve Ankara dışında oynayacağı 10 deplasman müsabakasına (Antalyaspor, Gaziantepspor, Kayserispor, Kayseri Erciyesspor, Eskişehirspor, Bursaspor, Sanica Boru Elazığspor, Sivasspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor) takımımızla birlikte aynı uçakta gidip-dönecek, Trabzonspor kulübü tarafından rezervasyonu yapılan otelde konaklayıp, müsabakayı da tribünden izleme fırsatı bulacaklar. Taraftarların bu organizasyona gösterecekleri ilgiyle birlikte hem oyunculara moral ve güven vermiş olacaklar, hem de Trabzonspor camiasının gücünü bir kez daha gidilen deplasmanlarda tüm Türkiye’ye gösterecekler.
 
Taraftarları bu organizasyona 7 bin 500 TL karşılığında dahil olabilecekler. Ayrıca kredi kartına 5 taksit yapılabilmekte.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor