Denizlispor'un başkanı belli oldu

EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurula 653 üyeden 358'i katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Urkay, oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi. Urkay, kongrede yaptığı konuşmada, Denizlispor camiasının her türlü sıkıntıyı çözeb

Denizlispor'un başkanı belli oldu
EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen genel kurula 653 üyeden 358'i katıldı. Tek liste ile gidilen seçimde Urkay, oyların tamamını alarak yeniden başkanlığa seçildi.
 
Urkay, kongrede yaptığı konuşmada, Denizlispor camiasının her türlü sıkıntıyı çözebilecek güçte olduğunu belirterek, "Nasıl bir sorumluluk aldığımızın bilincindeyiz. Bu sorumluluğumuzu taşıyacak güçteyiz. Denizlispor'u layık olduğu yere taşımak için çalışacağız. Yönetim kurulu üyeliğinden çeşitli nedenlerle ayrılan ve aramıza katılan yeni arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlikte çalışarak, güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
 
Urkay başkanlığındaki yeni yönetimi kurulu şu isimlerden oluştu: "Mustafa Üstek, Samet Tünay Gündüz, Halil Uzun, İsafettin Topalak, Hikmet Çelikkol, Salih Gürel, Hulusi Işık, Cahit Özdemir, Yasin Özpek, Turgay Yılmaz, Umut Yazıcı, Ferhat Pişkin, Ali Bozkır, Mehmet Erçelik, Fatih Urkay, Mehmet Uz, Niyazi Çankal, Kazım Çelik, Murat Kayacanlı ve Ufuk Eren."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler