Denizlispor-Samsunspor maçı iptal edildi!

PTT 1. Lig’in 4. haftasında Denizlispor ile Samsunspor arasında oynanan maçta, stadın ışıklarının bir bölümünün sönmesi sonucu karşılaşma tatil edildi.PTT 1. Lig’in 4. haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan maçın 56. dakikasında stadın ışıklarının b

Denizlispor-Samsunspor maçı iptal edildi!

PTT 1. Lig’in 4. haftasında Denizlispor ile Samsunspor arasında oynanan maçta, stadın ışıklarının bir bölümünün sönmesi sonucu karşılaşma tatil edildi.

PTT 1. Lig’in 4. haftasında Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan maçın 56. dakikasında stadın ışıklarının bir bölümü söndü. Stadın kapalı tribünün sol tarafındaki ışıklarının sönmesinin ardından Serkan Tokat maçı durdurdu. Saha içinde futbolcularla birlikte 15 dakika boyunca ışıkların yanmasını bekleyen hakem Serkan Tokat, yöneticilerle ve takım kaptanlarıyla durumu değerlendirdi. Uzun süren bekleyişten sonra ışıkların yanmamasının ardından hakem maçı tatil etti.

51. dakikada Barış’ın attığı golle 1-0 Denizlispor’un önde götürdüğü maçla ilgili son kararı Türkiye Futbol Federasyonu verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor