Denizlispor puan aldı

PTT 1. Lig'de haftanın zorlu maçında Denizlispor ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Denizlispor'un cezası endeniyle Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi.Karşılaşmada Denizlispor ile Adanaspor zaman zama

Denizlispor puan aldı

PTT 1. Lig'de haftanın zorlu maçında Denizlispor ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Denizlispor'un cezası endeniyle Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynanan mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi.

Karşılaşmada Denizlispor ile Adanaspor zaman zaman gol bulabilmek adına hücumda etkili olmaya çalışırken, iki takım da fileleri havalandırmayı başaramadı. Bu arada maçın 82. dakikasında Adanaspor'dan Marko Vucetic ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Öte yandan ligde son üç maçını kaybeden Denizlispor, yeni teknik direktörü Yusuf Şimşek ile ilk maçında puanla tanışmış oldu.

Bu beraberliğin ardından Denizlispor 5, Adanaspor ise 9 puana yükseldi. PTT 1. Lig'de bir sonraki hafta maçında Denizlispor, Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak. Adanaspor ezeli rakibi Adana Demirspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor