"Denizlispor küme düşmez''

PTT 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor'da, basın sözcüsü Mehmet Ekizler, ligde kalan 4 maçı kazanacaklarını belirterek, "Denizlispor küme düşmez, bunu herkes görecek" dedi. Ekizler, yaptığı açıklamada, dün Şanlıurfaspor deplasmanında futb

"Denizlispor küme düşmez''
PTT 1. Lig'de kümede kalma mücadelesi veren Denizlispor'da, basın sözcüsü Mehmet Ekizler, ligde kalan 4 maçı kazanacaklarını belirterek, "Denizlispor küme düşmez, bunu herkes görecek" dedi.
 
Ekizler, yaptığı açıklamada, dün Şanlıurfaspor deplasmanında futbolcuların sahada iyi mücadele ettiğini fakat istemedikleri mağlubiyet aldıklarını hatırlattı.
 
Ligde kolay maçın kalmadığını vurgulayan Ekizler, kalan 4 maçı kazanarak, ligde kalacaklarına inandığını söyledi.
 
Ekizler, Orduspor ile yapacakları maçını kazanıp, ligde kalma umutlarını sürdüreceklerini belirterek, şunları kaydetti:
 
"Şanlıurfaspor maçında gol pozisyonlarına da girdik fakat golle sonuçlandıramadık. Güzel oyunumuzu Orduspor maçında da devam ettireceğimize inanıyorum. Biz, iki hafta sonra sahamızda karşılaşacağımız Manisaspor maçından alacağımız galibiyetle ligde kalacağımıza inanıyoruz. Bizim asıl hedefimiz, kalan 4 maçı da kazanmak. Futbolcu arkadaşlarımız bu mücadeleyi saha içerisinde gösterecektir. Denizlispor küme düşmez, bunu herkes görecek. Taraftarlarımızdan sahamızda oynayacağımız maçlarda daha çok destek vermelerini bekliyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler