Denizlispor 1461'e bileniyor

PTT 1. Lig'in 16. hafta maçında evinde oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına devam eden Denizlispor, bu maçı kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Oyuncuların hırslı oldukları gözlenen antrenmanlarda Teknik Direktör Ali Yalçın, özellik

Denizlispor 1461'e bileniyor

PTT 1. Lig'in 16. hafta maçında evinde oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarına devam eden Denizlispor, bu maçı kazanarak tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyor. Oyuncuların hırslı oldukları gözlenen antrenmanlarda Teknik Direktör Ali Yalçın, özellikle gol yollarında daha etkili olunması için ileri uç elemanları ile özel olarak ilgileniyor.

1461 Trabzon maçının hem puan hem de moral açısından önemli olduğunu ifade eden Denizlispor Teknik Direktörü Ali Yalçın, "Biz yönetim, futbolcu, teknik heyet olarak inandık. Bu takım düzlüğe çıkacak. Düzlüğe çıktıktan sonra da daha iyi yerlere gelecek. Bizi kalpten destekleyenleri maça davet ediyorum. Bu maç bizim için kilit bir maç. Yenersek ilk yarıdaki tüm hataları telafi ederiz. Bunu başaracak güçteyiz. Başka yolumuz yok. Taraftarımızı mahcup etmeyeceğiz" dedi.

Pazar günü saat 13:30'da oynanacak ve Tolga Özkalfa'nın yöneteceği maça Denizlispor'un şu 11'le çıkması bekleniyor: "Kazım, Furkan, Alperen,Cenk, Mustafa Keçeli, Leodrinho, Veli, Serkan, Şenol, Recep, Genkov.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler