Denizli'nin gözdesi Eren Albayrak oldu

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor, yarın akşam deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor deplasmanını kazanarak zirveyi iyice yaklaşmak istiyor.Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, sahalarında elde ettikleri başarılı sonuçları deplasman maçların

Denizli'nin gözdesi Eren Albayrak oldu

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor, yarın akşam deplasmanda oynayacağı Kayseri Erciyesspor deplasmanını kazanarak zirveyi iyice yaklaşmak istiyor.

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Aykut Ferah, sahalarında elde ettikleri başarılı sonuçları deplasman maçlarında da sürdürmeyi hedeflediklerini belirtti. Son iki deplasman maçını kaybettiklerini ifade eden Aykut Ferah, şöyle dedi: 
 
"Önümüzde ilk iki yolunda önemli bir maç var. Kayseri Erciyesspor ligin güçlü ekiplerinden biri. Bu maçtan avantajlı bir skor elde etmemiz gerekiyor. Rakibimizle aramızdaki puan farkını kapatmak istiyoruz. Alacağımız puanlar bu yolda bize büyük avantaj sağlayacak. Artık deplasman da da kazanmak istiyoruz. Ligde 8 maçımız kaldı. İçeride ve dışarıda alacağımız puanlar bizim için çok önemli. Çaykur Rizespor olarak 62 puana ulaşmamız halinde hedefimizi yakalayacağımızı düşünüyoruz." 
 
EREN GÖZDE OLDU 
 
Bu arada Çaykur Rizespor'a ara transferde alınan Eren Albayrak attığı goller ve oynadığı futbolla teknik direktör Mustafa Denizli'nin gözdesi oldu. Ligde yeşil mavili forma altında oynadığı 7 maçta 4 gol atan Eren, Çaykur Rizespor'da olmaktan mutlu olduğunu ifade etti, " Rizespor' da başarılı olup bana güvenenleri mahcup etmediğim için çok seviniyorum. Başarılarıma yenilerini eklemek istiyorum. Görev aldığım sürece elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu. 
 
ÖZEL UÇAKLA GİTTİLER 
 
Çaykur Rizespor özel uçakla Kayseri'ye gitti. Yeşil mavili kafilede sakatlığı nedeniyle yer almayan Çetin'in dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Yeşil mavililer Kayseri Erciyesspor maçı sonrası İstanbul üzerinden Trabzon'a dönecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler