Denizli'den taraftara mesaj

 Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ''Çaykur Rizespor olarak ama üç ama beş hafta sonra farkımızı ortaya koyacağız. Bunu benim taraftarım böyle bilsin'' dedi.      Denizli, idman öncesi yaptığı açıklamada, Süper Lig yarışının bir iki maçla

Denizli'den taraftara mesaj

 

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, ''Çaykur Rizespor olarak ama üç ama beş hafta sonra farkımızı ortaya koyacağız. Bunu benim taraftarım böyle bilsin'' dedi. 
     
Denizli, idman öncesi yaptığı açıklamada, Süper Lig yarışının bir iki maçla ortaya çıkacak yarış olmadığını belirterek, ''Bu yarışta elde etmen gereken avantajları elde edemediğin zaman psikolojik yıkıntı yaşanıyor. Önemli olan bunu uzun süre yaşamamak. Biz bu ligin Rizespor'uyuz.
 
Çaykur Rizespor olarak bizi önümüzdeki maçlarda nelerin beklediğini biliyoruz. Bizim otuz dördüncü haftaya kadar ortaya koyacağımız performansın yüzde seksenini otuz bir veya otuz ikinci hafta ortaya çıkarmamız lazım. Bunu da çıkaracağız'' dedi. 
     
Yarışta mutlaka yaralar alacaklarını ifade eden Denizi, ''Beş maçın tablosu dokuz puan ve bu bana yetmiyor. Çaykur Rizespor olarak bunu yukarıya çıkaracak potansiyel bu takımda var, bu şehirde de var. Şampiyonluk yarışları zordur. Nerede ne zaman darbe alacağın belli olmayan bir ligde oynuyoruz.
 
Biz burada Çaykur Rizespor olarak ama üç ama beş hafta sonra farkımızı ortaya koyacağız. Bunu benim taraftarım böyle bilsin. Bu yarışta hayatımızda çok darbeler yedik, düşünmediğimiz yenilgiler aldık ancak hiç bir zaman hedefimizden sapmadık'' diye konuştu. 
     
Asla maçların detaylarına takılmadığını, Samsunspor maçında farklı yenilginin sadece bir detay olduğunu dile getiren Denizli, şunları söyledi: 
     
''Asıl olan burada kaybetmemektir ve biz iyi mücadele etmeden kaybettik. Samsunspor maçında performansından memnun olmadığım ondört oyuncu var. Loria da Samsunspor maçında şanssızlık yaşadı.
 
Loria böyle goller yedi diye kafamızda onu yok sayacak değiliz. Bu tür şeyler futbolda olacak. Samsunspor maçında Loria konuşulacak oyuncu değil. Sahada 14 tane Loria vardı. Hiçbirini birbirinden ayırt etmiyorum. Kadro değişiklikleri sonuçlarla olan bir şey değil. Bizim 23 tane futbolcumuz var. Sadece Samsunspor maçına göre değil, her hafta kadroda değişiklik yapabiliriz.'' 
     
Cernat'ın Samsunspor maçında sakatlandığını ve tedavisine başlandığını kaydeden Denizli, Cuma günü durumunun netleşeceğini sözlerine ekledi. 
     
Bu arada, yeşil-mavili ekip, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Boluspor maçı hazırlıklarına başladı. Sakatlığı bulunan Cernat çalışmada yer almazken, tedavileri süren Mehmet Al ve Çetin Güngör takımdan ayrı çalıştı. 
     
Antrenman, ilk yarım saatin ardından basına kapalı devam etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler