Denizli hangi 1461'lilere kafayı taktı

Mustafa Denizli’nin gelmesi ile devre arası 1461 Trabzon takımından Sercan Kaya ve Eren Albayrak’ı bonservisleri ile birlikte transfer eden yeşil-mavili takım önümüzdeki sezon süper ligde ses getirecek kadroyu oluşturmaya erken başladı. Sağ bek Göksu Alha

Denizli hangi 1461'lilere kafayı taktı

Mustafa Denizli’nin gelmesi ile devre arası 1461 Trabzon takımından Sercan Kaya ve Eren Albayrak’ı bonservisleri ile birlikte transfer eden yeşil-mavili takım önümüzdeki sezon süper ligde ses getirecek kadroyu oluşturmaya erken başladı.

 
Sağ bek Göksu Alhas ve sol bek Kadir Keleş Listede…
 
Süper ligde başarıya aç, geleceği parlak yıldız adaylarını kadrosuna katmayı düşenen Ç.Rizespor ilk olarak bu sezon 1461 Trabzon takımında başarılı maçlar çıkaran iki genç oyuncuya kancayıtaktı.
 
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin olumlu raporu doğrultusunda Ç.Rizespor transfer komitesi iki oyuncu için Trabzonspor kulübünden randevu aldığı, önümüzdeki hafta iki kulüp yetkililerinin bir araya gelmesi ile bu transferlerin sonuçlanacağı açıklandı.
 
Referanslar Eski Takım Arkadaşlarından..
 
Ara transfer döneminde 1461 Trabzon takımından kadroya dahil edilen Sercan ve Eren eski takım arkadaşlarınıyanına çekiyor. İki takım ligin son maçında Rize’de karşı karşıya gelirken Eren ve Sercan maç öncesi Göksü ve Kadir ile saha içinde bir araya gelerek hasret gidermişler, önümüzdeki sezon Mustafa Denizli önderliğinde yeşil-mavili forma altında süper ligde mücadele yapacağız mesajını vermiştiler.
 
Yusuf Erdoğan , Tolunay Kafkas Engeline Takıldı !
 
Ç.Rizespor teknik direktörü Mustafa Denizli’nin ısrarla istediği Yusuf Erdoğan , Trabzonspor teknik patronu Tolunay Kafkas’ın engeline takıldı. Genç futbolcu için kesenin ağzını sonuna kadar açan yeşil-mavili kulüp, Trabzonspor teknik direktörünün bu futbolcuyu önümüzdeki sezon kadroya alması ile transferi şimdilik suya düşmüş gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor