Denizer: Güneş haberleri yalan

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş ile ilgili bugün bazı yayın organlarında çıkan haberin doğruyu yansıtmadığı ortaya çıktı. Bugün bazı yayın organlarında Şenol Güneş Trabzonspor’daki görevini bırakacak şeklinde çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığı

Denizer: Güneş haberleri yalan

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş ile ilgili bugün bazı yayın organlarında çıkan haberin doğruyu yansıtmadığı ortaya çıktı.

 

Bugün bazı yayın organlarında Şenol Güneş Trabzonspor’daki görevini bırakacak şeklinde çıkan haberlerin doğruyu yansıtmadığını açıklandı.

 

Haber61.net'e açıklamalarda bulunan Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Recep Denizer, bu haberin nerden çıktığını anlayamadığını ifade ederek, "Şenol hoca şuanda Trabzonspor tesislerinde Asbaşkanımız Nevzat Şakar’ın yanında. Asbaşkanımız ve hocamız Güneş birlikte yeni sezon planlamasını yapıyor.

 

Bu haberin nerden ve nasıl çıktığını bilmiyoruz. Tamamen hayal ürünü bir haber" diye konuştu.

 

Yönetim Kurulu üyesi Denizer, bu tip haberlerin maksatlı çıkarıldığını da sözlerine ekleyerek, "Neden böyle haberler çıktığına bir anlam veremiyoruz. Hocamızın bir rahatsızlığı olsaydı bunu biz bilirdik.

 

En azından maçtan sonra böyle bir şeyi bize söylerdi. Kaldı ki biz hocamızdan hocamızda bizden memnun. Şenol Güneş bu camianın insanı. Acaba Güneş yeni sezonda çalışmayacağını bizden önce bu haberi yapanlara mı söyledi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor