Deniz Yanal'ın gözüne girdi

Uzun süren sakatlığın ardından yeniden sahalara dönen ve teknik direktör Ersun Yanal'ın Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Deniz Yılmaz, performansıyla büyük bir beğeni kazandı.  Sezon başında Elazığspor'dan transfer edilen Deniz Yılmaz

Deniz Yanal'ın gözüne girdi
Uzun süren sakatlığın ardından yeniden sahalara dönen ve teknik direktör Ersun Yanal'ın Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'de sahaya sürdüğü Deniz Yılmaz, performansıyla büyük bir beğeni kazandı. 
 
Sezon başında Elazığspor'dan transfer edilen Deniz Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla ilk çıktığı Kayseri Erciyesspor maçının 53. dakikasında sakatlanarak 6 ay gibi uzun bir süre sahalardan uzak kaldı. Yaşadığı sakatlığın ardından ilk kez İstanbul Başakşehir maçıyla birlikte yeniden sahalara dönen golcü oyuncu, teknik direktör Ersun Yanal tarafından Akhisar Belediyespor maçında ilk 11'de sahaya sürüldü. Cardozo ile birlikte 3. bölgede görev yapan Deniz, etkili oyunuyla takıma katkı sağlarken, attığı tek golle de galibiyette pay sahibi oldu.
 
ERSUN YANAL'DAN ÖVGÜ
Deniz Yılmaz'ın performansını beğenen isimlerin başında ise Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal geldi. Akhisar Belediyespor maçını kazanmanın yanı sıra Deniz Yılmaz'ı da kazandıklarını belirten Yanal, "Deniz Yılmaz takım içinde yer alan önemli oyuncularımızdan biri. Sahada ortaya koyduğu performans ve duruş bizi mutlu etti. Maç kazanmak için ortaya koyduğu mücadele ve takıma olan katkısını üzerine koyarak sürdürecektir" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler