Demirören’in Stad Çilesi

 Millilerin, Ukrayna maçı öncesi otopark izni olmadığı için stada sokulmayan Demirören küplere bindi. Sorumluların cezalandırılmasını istese de sonradan geri adım attı.Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası Grup eleme maçları için yaptığı hazırlık kampındaki Uk

Demirören’in Stad  Çilesi

 

Millilerin, Ukrayna maçı öncesi otopark izni olmadığı için stada sokulmayan Demirören küplere bindi. Sorumluların cezalandırılmasını istese de sonradan geri adım attı.

Milli Takım’ın 2014 Dünya Kupası Grup eleme maçları için yaptığı hazırlık kampındaki Ukrayna karşılaşması öncesi, TFF Başkanı Yıldırım Demirören’in stat kapısında 45 dakika bekletildiği ortaya çıktı. Demirören’in, yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu, Arif Koşar ve eşiyle birlikte stat kapısına geldiklerinde araçları için otopark izni alınmadığından mağdur oldukları öğrenildi. Milli Takım lojistik işlerinden sorumlu Hüseyin Şahin’in ihmalkârlığı neticesinde 5 Haziran’da Almanya’nın Ingolstadt şehrindeki Audi Sportpark Stadı’nda oynanan maç öncesi yaşananlar Yıldırım Demirören’i küplere bindirdi.

 

Hastalığını öğrendi, konuyu kapattı

Şahin yüzünden stat kapısında yaklaşık 45 dakika bekletilen Demirören bu olay sonucunda öfkesini Milli Takımlar Sorumlusu Selim Koray’dan çıkardı. Demirören, sorumlular hakkında yasal işlem yapılmasını istedi.Önceki gün Hüseyin Şahin’in işini ihmal ettiği gerekçesiyle sözleşmesi fesh edilmek istendi. Fakat, Cengiz Zülfikaroğlu ile Arif Koşar araya girerek Demirören’i ikna ettiler. Çünkü Hüseyin Şahin’in kısa bir süre önce böbreği alınmış, tek böbrekle yaşamını sürdürüyordu. Bunu duyan Demirören, “Sağlık sorununu keşke daha önce söyleseydiniz. İşine devam etsin” diyerek konuyu kapattı.

 

Yöneticiler de kale arkasında bekletildi

TFF’nin davetlisi olarak Almanya’ya giden bazı kulüp başkanları ve yöneticiler de Ukrayna maçında organizasyon hataları yüzünden şikayetçi oldu. Misafirlerin önce kale arkasında bir yere alındığı bu duruma tepki gösterilmesi üzerine protokol tribününün yanındaki bir salona götürüldükleri ortaya çıktı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor