Demirören'in "Şikeci" mantığı!

Trabzonspor'un emeklerinin ve kupasının çalınmasıyla başlayan 3 temmuz sürecinde şikecilere kol kanat geren TFF başkanı Yıldırım Demirören bir kez daha art niyetini gözler önüne serdi. Fenerbahçe'yi kurtarabilmek adına her türlü manevrayı yapan Demirören

Demirören'in "Şikeci" mantığı!
Trabzonspor'un emeklerinin ve kupasının çalınmasıyla başlayan 3 temmuz sürecinde şikecilere kol kanat geren TFF başkanı Yıldırım Demirören bir kez daha art niyetini gözler önüne serdi.
 
Fenerbahçe'yi kurtarabilmek adına her türlü manevrayı yapan Demirören şikenin üstünün kapatılmasının en doğru yol olduğunu savundu. Hırsızlığı ve şikeyi koruyan ancak hakkı yenileni görmekten aciz olan Demirören bir tv kanalında yaptığı açıklamada  "Ben Sadri başkana haklıysan kupanı alırsın dedim. Kurullar karar verirse... Benim şike konusunda kişisel kanaatim olamaz. Bir sene evvel 'Konu kapandı' dedim. 3 Temmuz olayı bitmiştir. Milli takım gidemeyecekti, 10 takım gidemeyecekti. Bunu olumlu tarafından alalım, bitti. Kapatmak en doğrusudur. " ifadelerini kullandı.
 
"Konu kapanmıştır" diyebilme cesaretini gösteren Demirören bu sözleriyle UEFA'yı da tanımadığını resmen ilan etmiş oldu. Bilindiği gibi UEFA'nın son yayınladığı 11 madde içerisinde şikeye kesinlikle tahammül edilmeyeceğini belirtmişti. Bu açıklamaların ardından Trabzonspor yönetiminin de nasıl bir tepki vereceği merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor