Demirören'i UEFA'ya şikayet ettiler

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’ni elektronik posta yağmuruna tutan Sarı-Kırmızılılar, “Başkanı olduğu Beşiktaş şike soruşturmasının içinde ve futbolcularıyla FIFA’lık. TFF Başkanı olursa, Türk futbolu kaosa sürüklenir” ifadelerini kullandı. YILDIRIM

Demirören'i UEFA'ya şikayet ettiler

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’ni elektronik posta yağmuruna tutan Sarı-Kırmızılılar, “Başkanı olduğu Beşiktaş şike soruşturmasının içinde ve futbolcularıyla FIFA’lık. TFF Başkanı olursa, Türk futbolu kaosa sürüklenir” ifadelerini kullandı. 

YILDIRIM Demirören’in TFF Başkanı olma girişimine, Galatasaray Yönetimi’nden sonra sarı-kırmızılı taraftarlar da tepki gösterdi.

Cim-Bom’a gönül verenler, Bursaspor ve Ankaragücü taraftarları ile birlikte, Demirören’in adaylığının engellenmesi için Avrupa Futbol Federasyonları Birliği UEFA’yı elektronik posta yağmuruna tuttu. Gönderilen e-mail’lerde, Demirören’in TFF Başkanı olması halinde, Türk futbolunun kaosa sürükleneceğinin altı çiziliyor.

UEFA’nın resmi mail’i info@uefa.com, UEFA Başkanı Michel Platini’nin şahsi mail’i michel.platini@uefa.ch ve UEFA Genel Sekreteri Gianni İnfantino’nun şahsi mail’i gianni.infantino@uefa.ch adreslerine ulaşan mail sayısının 50 bini aştığı, Bursaspor ve Ankaragücü taraftarlarının da desteğiyle bu rakamın 150 binin üzerine çıkmasının hedeflendiği belirtildi. Galatasaray taraftarının, şike soruşturmasının başından beri UEFA’ya gönderdiği e-mail sayısı da 700 bine yaklaştı.

‘Temiz futbol’ vizyonu yoktur

Son şikayetin içeriğinde kısaca şu ifadeler yer alıyor: “Beşiktaş şike davasında şüpheli takımlar arasında yer almaktadır. Demirören ‘Federasyon kimseyi cezalandırmamalı, futbol ekonomisi her şeyden önemlidir’ demiştir. Bu cümleler onun temiz futbola dair vizyonunu ortaya koymaktadır. Ayrıca kulübünde futbolcuları ile sorun yaşamakta ve sözleşme şartlarına uymadığı gerekçesiyle defalarca FIFA’ya şikayet edilmiştir. Demirören ile Türk futbolu derin bir kaosa sürüklenecektir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler