''Demirören'e güveniyoruz''

Bekiroğlu, "Her iki takımın koşulları da birbirine çok benziyor. Beraberliğe bile tahammülümüz yok. Hocamız tüm planlarını galibiyet üzerine kuracak. Diliyorum ki çok güzel, centilmence bir maç olsun, diliyorum ki kazanan biz olalım" dedi.GLOWACKI KARARI

''Demirören'e  güveniyoruz''

Bekiroğlu, "Her iki takımın koşulları da birbirine çok benziyor. Beraberliğe bile tahammülümüz yok. Hocamız tüm planlarını galibiyet üzerine kuracak. Diliyorum ki çok güzel, centilmence bir maç olsun, diliyorum ki kazanan biz olalım" dedi.

GLOWACKI KARARI

Bekiroğlu, "Glowacki, bu hafta oynayamayacak; ancak sonraki hafta oynayacak. Sezon sonuna kadar sözleşmesi var. dolayısıyla herhangi bir şeyi askıya almak söz konusu değil. Gösterdiği özverili performanstan son derece memnunuz. Sezon sonunda durumuna bakacağız. Hocamız isterse kalır, istemezse gider. Şu an için hiçbir kararımız yok. Karar hocamızın kafasında, bu arad pek çok başka futbolcu da izliyoruz. Takımımıza çabuk uyum sağladı; ama yaş olarak biraz ileride. Zaten sezon sonunda opsiyon süresi var. Bu opsiyonu da kullanma olasağılı var. Karar vermiş değiliz. Gelecek alternatif oyuncunun durumuna da bakmak gerekir" diye konuştu.

ALANZINHO EN AZ 1 SENE DAHA..

Tuncay Bekiroğlu, Alanzinho'yla yola devam etme kararı aldıklarını belirterek, "Alanzinho'nun da 1 yıl opsiyon süresi var. Kesinlikle sözleşmesindeki opsiyonu devreye sokacağız. Menajerleri İstanbul'a geldi. Umuyorum ki görüşmelerimiz çok kısa bir süre içerisinde sonuçlanacak. Alanzinho'nun Trabzonspor'da en az 1 yıl daha belki de daha uzun kalmasını sağlayacağız. Bu konuda bir fikir birliği, görüş birliği var" dedi.

DEMİRÖREN'E, TRABZONSPOR'UN KREDİSİ SONUNA KADAR

Bekiroğlu, TFF'nin yeni yönetimiyle ilgili olarak ise "İddialarda adı geçen bir kulübün başkanının TFF Başkanı olmasından kaynaklanan çekincelerim olmakla birlikte biz yönetim kurulu kararıyla Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldık. İlk icraatlarına, kurulların oluşturmasına bakarsak, özellikle konuyla ilgili araştırmaların içine girmiş insanları, etik kurulu başkanını görevde tutarak doğru bir hamle yaptı. Çok büyük beklentilerimiz var kendisinden. Umuyorum ki alınması gereken kararları dirayetle alarak Türk futbolunu içerisinde bulunduğu kaostan kurtaracaktır. Kendisine itimat ediyoruz. Demirören'e Trabzonspor'un kredisi sonuna kadar açıktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler