Demirören'e cep tuzağı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, adına kayıtlı cep telefonu numarasından yasal olmayan yollarla, kendisinin ağzından çeşitli kurum ve kişilere mesajlar yazıldığı bilgisini aldığını belirterek, emniyet görevlilerinin sorumluları bulmasını istedi

Demirören'e cep tuzağı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, adına kayıtlı cep telefonu numarasından yasal olmayan yollarla, kendisinin ağzından çeşitli kurum ve kişilere mesajlar yazıldığı bilgisini aldığını belirterek, emniyet görevlilerinin sorumluları bulmasını istedi.

Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden yayınlanan açıklamada Demirören, şunları söyledi:

"25 Aralık 2010 tarihinde adıma kayıtlı bulunan cep telefonu numarasından, muhtemelen gayri kanuni korsan bir müdahale sonucu çeşitli kurum, kuruluş ve kişilere sözde benim ağzımla yazılan mesajlar iletildiği haberi tarafıma intikal etmiştir. Böyle korkunç bir durum karşısında başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş beyefendiyi arayarak üzüntülerimi dile getirmiş ve bu konu ile ilgili her türlü kanuni hakkımı kullanmaya başladığımı kendilerine arz etmiş bulunmaktayım. Emniyet güçlerinden böyle çirkin bir olayın peşinden giderek en kısa sürede sorumluları kanun önüne çıkartmalarını beklemekteyim. Düne kadar kullandığım bu telefon numarası bugünden itibaren iptal edilmiş olup, bugünden sonra hala gelmeye devam edebilecek olan mesajların nazari dikkate alınmaması hususunu kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunarım."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler