Demirören'den hesap soracaklar

 Beşiktaş yönetimi sıcak gündemi değerlendirdi. Beşiktaş'ın 109 yıllık şerefli tarihine vurgu yapılarak kulübün uğradığı maddi ve manevi zarardan dolayı Yıldırım Demirören ve yönetiminden hesap sorulmasına karar verildi.  Bir aydır geçmiş dönemin hesaplar

Demirören'den hesap soracaklar

 

Beşiktaş yönetimi sıcak gündemi değerlendirdi. Beşiktaş'ın 109 yıllık şerefli tarihine vurgu yapılarak kulübün uğradığı maddi ve manevi zarardan dolayı Yıldırım Demirören ve yönetiminden hesap sorulmasına karar verildi.

 

 Bir aydır geçmiş dönemin hesaplarını inceleten yönetim UEFA'dan gelen cezayla Beşiktaş'ın düştüğü durumu göz önünde bulundurup detaylı bir rapor hazırladı. Başkan Fikret Orman yaşananları, yöneticilere birer birer aktardı.

 

İşte alınan kararlar:

 

Hesap sorulacak; Beşiktaş'a bu durumu yaşatanlar bunun hesabını vermeli. Yönetim olarak eski başkan Yıldırım Demirören ve eski yöneticileri disiplin kuruluna sevk etmemiz mümkün değil ancak bu konuyla ilgili kongre üyelerinden talep gelirse konuyu disiplin kuruluna götüreceğiz. Başladığımız noktadayız:. UEFA'dan bu cezayı almasak da küçülmeyi yapacaktık. Yeni projeler üreterek Beşiktaş'ın kaybolan imajını düzeltebiliriz. Özkaynak düzenine dönmeliyiz ve her türlü kamuoyu baskısına aldırış etmeden radikal kararları almalıyız. Yıldızlar satılacak: Yönetim, yıldız oyuncuların gönderilmesiyle ilgili önümüzdeki haftalarda daha geniş toplantı yapacak. Başta Portekizliler olmak üzere takımdaki yıldızların satış işlemlerine start verilecek.

 

GÖZLER 10 HAZİRAN'DAKİ KONGREDE

 

UEFA'dan gelen cezayla birlikte Beşiktaş'ta eski yönetimin disiplin kuruluna sevki gündeme geldi.

 

Bu sürecin başlaması için üyelerin, imza toplayıp yönetime başvurması gerekiyor. Yönetim de bu talebi disiplin kuruluna sevk edecek. Kurul'dan Yıldırım Demirören ve eski yöneticilerin üyelikten atılması yönünde mütalaa olursa karar kongreye gidecek. En yakın kongre ise 10 Haziran'da.. Ancak 10 Haziran'daki kongre özel gündem maddesiyle toplanacağı için Kongre Başkanı'nın bu maddeyi gündeme alması beklenmiyor. İhraç isteminin görüşülmesi Ocak başındaki kongreye de sarkabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor