Demirören'den 43 Milyon Lira!

TFF Başkanı Demirören, 'FEDA' sezonunu geçiren eski kulübü Beşiktaş yönetimine önemli bir teklif sundu.Siyah-beyazlıların eski başkanının, şu ana kadar kendisine ödenmesi gereken 43 milyon lirayı tahsil etmeme kararı aldığı öğrenildi.  Beşiktaş'tan alacağ

Demirören'den 43 Milyon Lira!

TFF Başkanı Demirören, 'FEDA' sezonunu geçiren eski kulübü Beşiktaş yönetimine önemli bir teklif sundu.

Siyah-beyazlıların eski başkanının, şu ana kadar kendisine ödenmesi gereken 43 milyon lirayı tahsil etmeme kararı aldığı öğrenildi. 
 
Beşiktaş'tan alacağı 103 milyon lirayı beş senete yayan ve 43 milyon liraya tekabül eden vadesi geçen iki senet için henüz Fikret Orman yönetiminin kapısını çalmayan Demirören, 'FEDA' sezonunu yaşayan eski kulübüne çarpıcı bir öneri götürdü. 
 
'BENİM DE KATKIM OLSUN' 
 
Toplam 43 milyon liralık vadesi geçen iki senedi için herhangi bir işlem yapmayan Futbol Federasyonu Başkanı Demirören'in, Orman yönetimine "Bu iki taksitten vazgeçeyim. 43 milyonu almayayım. Benim de kulübe böyle bir katkım olsun. Kalan 60 milyon lira için ise yeni bir ödeme takvimi oluşturalım" dediği öğrenildi. 
 
YÖNETİM SESSİZ KALDI 
 
Yıldırım Demirören'in sunduğu bu teklif karşısında çok şaşıran Beşiktaş yönetiminin ise sessiz kaldığı öğrenildi. Sabah'ın haberine göre, şu anda Futbol Federasyonu Başkanı olan Yıldırım Demirören'e olumlu ya da olumsuz herhangi bir cevap vermeyen siyah beyazlı yönetimin, bu teklifi iyice düşündükten sonra bir karara varacağı gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler