Demirören yine TS'ye tezgah peşinde

UEFA’nın önceki gün verdiği kararlarla Fenerbahçe iki, Beşiktaş da bir yıl Avrupa kupalarından men edilirken dün  Bakan Suat Kılıç ile TFF Başkanı Demirören bir araya gelerek futbol kamuoyun bu kararların etkilerini tartıştı. İkilinin Trabzonspor'a hak et

Demirören yine TS'ye tezgah peşinde

UEFA’nın önceki gün verdiği kararlarla Fenerbahçe iki, Beşiktaş da bir yıl Avrupa kupalarından men edilirken dün  Bakan Suat Kılıç ile TFF Başkanı Demirören bir araya gelerek futbol kamuoyun bu kararların etkilerini tartıştı. İkilinin Trabzonspor'a hak ettiği şampiyonluk kupasını vermemek için yeni bir tezgah peşinde oldukları  ortaya çıktı

Basına kapalı gerçekleşen görüşmede yaşanılan gelişmelere ilişkin görüş alışverişinde bulunulduğu ifade edilirken Demirören, “Biz kararlarımızın arkasındayız. UEFA’dan herhangi bir yaptırım beklemiyoruz, öyle bir yazı da beklemiyoruz” diye konuştu.

 

‘Demirören’in Kapı gibi belgesi varmış!’

UEFA’nın verdiği cezaların ardından şike soruşturmasına konu olan 2010-2011 sezonunun şampiyonluğunun el değiştirip değiştirmeyeceği merak konusu oldu. Türkiye Futbol Federasyonu’nun Fenerbahçe’yi şampiyon olarak tescil ettiği bu sezona dair süren tartışma UEFA’nın kararları sonrası yine konuşulacak.

Zira UEFA Sarı-Lacivertlileri 2 yıl Avrupa’dan men ederek 2011-2012 sezonunda olduğu gibi Avrupa dışında bıraktı. Ve o sezon Fenerbahçe’yle şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor’un süregelen ‘ Adalet ve kupa istemi’nin akıbeti de belirsizliğini koruyor.

Bordo-Mavililere yine hüsran yaşatmak için iktidar ve TFF Başkanı işbirliğine başlarken hayal ürünü iddialarda kamuoyuna pompalanmaya başladı.

  İddiaya göre Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA’ya, UEFA Tahkim Kurulu’nun verdiği bu son Avrupa’dan men kararlarının ardından yerelde yeni bir düzenlemeye gerek olup olmadığını ya da böyle bir zorunluluk olup olmadığını sordu.

UEFA’dan gelen yanıt ise “Yeni yaptırımlara gerek yok” oldu. Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu, bu cevabı belgelemek amacıyla UEFA’dan yazılı olarak istedi. Ancak aynı Demirören  daha öncede “ Türkiye’de şike bitmiştir. Kurullarımız kararı verdi. UEFA bizim kararlarımızı kabul etti.

Demirören kafa karıştırmayı sürdürken TFF koltuğunda oturmak için her yolu deneyen Demirören daha önce de UEFA içişlerimize karışamaz” şeklinde açıklama yapmıştı. Demirören’in bu yönde ki açıklamalarının mürekkebi kurumadan UEFA Şikeci Fener ve Beşiktaş’ı Disipline sevk ederek iki kulübede Şikeden ötürü ceza verdi

Aynı Demirören kendi hayal dünyasında kurduğu fantazilerle Türk futbolunu uçuruma sürüklerken Trabzonspor'a da hakt ettiğ Şampiyonluk kupasını vermemek için her türlü çirkin tezgahı sahnelemkten çekinmiyor

TRABZON İTİRAZ ETMESİN DİYE

Hayali senaryolarla Türk futbolunun başında kalmaya çalışan Yıldırım Demirören ve ekibi  iktidar gücünün kendisine sağladığı desteği de arkasına alarak Trabzonspor’u yeni bir tuzak kurma peşinde. İddiaya göre Demirören UEFA’dan yeni yaptırım a gerek olmadığı yönde söz almış. Demirören e yakın gazeteler bu haberi servis ederken Demirören’in stediği cevabın Avrupa futbolunun patronundan geldiğini iddia ettiler.

 Bu cevap ileride Trabzonspor’un, “Bu durumda 20110-2011 sezonuna ait şampiyonluk kupamızı istiyoruz” şeklinde yapacağı olası itiraz için karşı belge olarak kullanılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler