Demirören: Tekke'ye izin verdik

Yıldırım Demirören, futbolcuları Fatih Tekke’ye takım bulması için izin verdiklerini söyledi.Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Lig TV'de! Futbol Gündemimi programına konuk olan Demirören çarpıcı açıklamalar yaptı."TEKKE'YE İZİN VERDİK"Yaptığımız büyük t

Demirören: Tekke'ye izin verdik

Yıldırım Demirören, futbolcuları Fatih Tekke’ye takım bulması için izin verdiklerini söyledi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Lig TV'de! Futbol Gündemimi programına konuk olan Demirören çarpıcı açıklamalar yaptı.

"TEKKE'YE İZİN VERDİK"

Yaptığımız büyük transferlerde hocamızın çok önemli bir katkısı var. Devre arasında Schuster'in raporu doğrultusunda transfer yapacağız. Yeni transferlerimiz de en az Guti ve Quaresma ayarında olacak. Beşiktaş markası özelikle son Iverson transferi ile birlikte her yerde bilinir oldu. Bu seviyeyi korumamız gerekli. Bunun için çalışıyoruz.  Fatih Tekke'ye çok inandık ama olmadı. Fatih Tekke çok iyi bir futbolcu böylesine önemli futbolcuyu harcamak istemiyoruz, ona kendisine kulüp bulması için müsaade verdik’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor