Demirören Suat Kılıç'la görüştü

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Tahkim Kurulu'ndan dün açıklanan cezalar sonrasında acil olarak Ankara'ya gitti ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan da randevu aldı. Spor Bakanı Suat Kılıç ve bugünkü bütün toplantılar

Demirören Suat Kılıç'la görüştü
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, UEFA Tahkim Kurulu'ndan dün açıklanan cezalar sonrasında acil olarak Ankara'ya gitti ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan da randevu aldı.
 
Spor Bakanı Suat Kılıç ve bugünkü bütün toplantılarını iptal ederek Ankaraya'ya giden TFF Başkanı Demirören arasındaki sürpriz görüşme başladı.
 
UEFA Tahkim Kurulu'nun dün açıkladığı kararlar sonrasında Kılıç ve Demirören'in görüşmede son gelişmeleri değerlendirdiği tahmin ediliyor. Toplantıdan çıkacak sonuç ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor