Demirören nereye katılacak?

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ve Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) kongreleri Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Her iki kongrede de Türkiye Futbol Federasyonu'nu Başkan Yıldırım Demirören, 2. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Gen

Demirören nereye katılacak?

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) ve Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) kongreleri Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Her iki kongrede de Türkiye Futbol Federasyonu'nu Başkan Yıldırım Demirören, 2. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Genel Sekreter Prof. Dr.  Emre Alkin temsil ederken; UEFA Gençler ve Amatörler Komite Üyesi Süheyl Önen de gözlemci sıfatıyla kongreye katılacak.

37. Olağan UEFA Kongresi 24 Mayıs'ta İngiltere'nin Başkenti Londra'da; 63. FIFA Kongresi ise, 30-31 Mayıs 2013 tarihlerinde Mauritius'da düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor