Demirören Mehmet Ağar'a gitti !

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, ''Susurluk davası'' kapsamında aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti Demirören'i Yenipa

Demirören Mehmet Ağar'a gitti !

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, ''Susurluk davası'' kapsamında aldığı 5 yıl hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti

 

Demirören'i Yenipazar'a gelmeden önce Aydın'da Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar karşıladı.

 

Beraberinde TFF Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar ve TFF Yönetim Kurulu Üyesi Cem Kargın ile Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit'i ziyaret eden TFF Başkanı Demirören, görüşme için izin aldı.

 

Demirören daha sonra karayolu ile Yenipazar ilçesine giderek Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda bulunan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti. Yaklaşık 1 saate yakın Ağar ile görüşen Demirören, beraberindekilerle infaz kurumundan ayrıldı.

 

Demirören çıkışta herhangi bir açıklama yapmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor