Demirören kupa için ne dedi? ŞAŞIRTMADI!

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören,Fenerbahçenin yan kuruluşu gibi yayın yapan  NTV'de katıldığı canlı yayında 2010-2011 sezonuna dair açıklamalarda bulundu.Demirören verdiği cevaplarla Trabzonsporluları yanıltmadıDemirören, Trabzonspor

Demirören kupa için ne dedi? ŞAŞIRTMADI!

Türkiye Futbol Federasyonu başkanı Yıldırım Demirören,Fenerbahçenin yan kuruluşu gibi yayın yapan  NTV'de katıldığı canlı yayında 2010-2011 sezonuna dair açıklamalarda bulundu.

Demirören verdiği cevaplarla Trabzonsporluları yanıltmadı

Demirören, Trabzonspor'un itirazı, UEFA ve FIFA kanadıyla birlikte Yargıtay'ın kararı sonrası TFF'nin nasıl bir tutum alacağı ile ilgili gelen soruya net bir cevap verdi:

"Bizim kurullarımız bir karar verdi. Yarın bir karar gelir UEFA'dan. Yargının kararı TFF'yi bağlamaz, bizim kararımız da yargıyı bağlamaz. Trabzonsporumuz ikinci kez müracat etti ve reddedildi. Bizim açımızdan karar bellidir. Şahıslarla ilgili konuları da kulüpler bağlar eğer şahıslar ceza alırsa. Futbol dışarıda da sürprizler oyunu. Yarın öbür gün bir şeyler değişir. Biz de ona göre konuşuruz. UEFA'dan yazı gelirse ona göre bakarız."

"Türkiye'de sporun içinde siyaset yok ama tribünlerde var. Biz bunu ayrıştırmayı becerebilirsek, siyasi yönlendirmelerden vazgeçersek kurtulabiliriz. Çok tehlikeli yerlere gidebilir. Futbol ayrı bir olaydır. Futbol bir zevk, doğrusuyla yanlışıyla seviyoruz. Siyaseti tribünlere getirmek çok tehlikelidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor