Demirören ile ne konuştular?

Aydınlar ve Demirören, Kulüpler Birliği toplantısından sonra konuşup fikir alışverişinde bulunduktan sonra hiçbir açıklama yapmadan binadan ayrılmaları dikkat çekti.Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet

Demirören ile ne konuştular?

Aydınlar ve Demirören, Kulüpler Birliği toplantısından sonra konuşup fikir alışverişinde bulunduktan sonra hiçbir açıklama yapmadan binadan ayrılmaları dikkat çekti.

Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar az önce sürpriz bir toplantı gerçekleştirdi.

Kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Demirören, toplantının ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile bir araya geldi.

Federasyonun İstinye binasında Yıldırım Demirören ile Mehmet Ali Aydınlar'ın, 26 Ocak tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı öncesinde fikir alışverişinde bulundukları öğrenildi.

Yaklaşık 1,5 saat süren toplantının ardından Yıldırım Demirören ve Mehmet Ali Aydınlar açıklama yapmadan Türkiye Futbol Federasyonu'nun İstinye'deki binasından ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor